K&M Holland

Echte Duitse degelijkheid!

 

Het bedrijf

Met de visie om koelmeubilair van hoge kwaliteit te ontwikkelen, te produceren en te verdelen,
K. & M. Holland GmbH streefde hoog en richtte een productie-installatie op met machines die state-of-the-art waren.

Koelcellen, Keg-koelers en koelers voor afvalverwijdering met geoptimaliseerde capaciteiten en een milieuvriendelijke en energiebesparende isolatie werden ontwikkeld en verkocht aan de horeca- en hotelsector in Europa.

De bedrijfsgeschiedenis
K. & M. Holland GmbH, tegenwoordig een bedrijf met ongeveer 70 werknemers, werd in 1978 opgericht door de ondernemers Klaus en Marion Holland in München.

In het jaar 1991 werd het bedrijf overgeplaatst naar Bogen, in de buurt van de stad Straubing in Neder-Beieren. Hun doel was om een ​​eigen ontwikkelings- en productie-installatie op te bouwen voor de hotelindustrie en de cateringsector.

Door hun doel te stellen op de ontwikkeling, productie en distributie van koelmeubilair, bouwden de heer en mevrouw Holland hun eigen productie-installatie op met zeer precieze machines die state-of-the-art waren. Als gevolg van de jarenlange ervaring produceert K. & M. Holland GmbH een breed scala aan standaard koelunits.

In 1997 nam K. & M. Holland GmbH MAGNUS Getränketechnik MGT GmbH over en nam het op als een onafhankelijk bedrijf. Door MGT over te nemen, werd het assortiment uitgebreid met zeer efficiënte dispensers voor bier en sappen. In combinatie met de dubbele hoeveelheid knowhow kon K. & M. Holland GmbH zich mainstream bewegen in de eerste lijn van producenten die koelapparatuur in Europa produceren.

In het nieuwe millennium ontwikkelde het innovatieve bedrijf een nieuwe generatie sapdispensers door samen te werken met toonaangevende sapproducenten. Het resultaat van deze samenwerking is de nieuwe Juicemaker-serie FSD 3100, die in korte tijd grote populariteit genoot op de Europese markt.