Oprema

Het bedrijf Oprema d.d. is een fabrikant van koeleenheden met voornamelijk productie van koeling voor het koelen en distribueren van bier, en ook apparaten voor het koelen en distribueren van frisdranken, wijn, water, sodawater, met moderne organisatie, wat topkwaliteit betekent in productontwikkeling, moderne productietechnologie en compleet product voor kwaliteitsbeheer. Professionele koels frisdranken, bier, wijn en water worden gekenmerkt door hoge prestaties, kwaliteit en een geweldig design. Breed scala aan “koeling” -capaciteiten voor kleinere lokale restaurants, maar ook voor grote consumentenlocaties, zoals hallen, stadions enz. Het belangrijkste onderdeel in het assortiment, meer dan 75%, is apparatuur voor het koelen en distribueren van bier.

Oprema d.d. is al vele jaren aanwezig op een wereldwijde markt. Het is geëvolueerd van een klein lokaal bedrijf tot een wereldwijde producent in zijn vakgebied, en het is binnen 5 grootste producenten van koeling en uitgifte van dranken in de wereld. Waterkoelers en uitgifte van dranken is volledig ons product ontwikkeld in onze eigen Research and Development-afdeling. Het gehele productieproces van concept, onderzoek en ontwikkeling, via constructie, ontwerp, technologische ontwikkeling en productie tot marketing en verkoop vindt plaats in het bedrijf zelf. Hoge kwaliteit, variëteit en betrouwbaarheid van producten maakt lange termijn “knowhow”, een eigen laboratorium en een innovatief, creatief en opgeleid professioneel personeel van de R & D-afdeling mogelijk.

Het organigram van de Oprema d.d. bestaat uit meer organisatie-eenheden die onderling verbonden zijn. Het bedrijf heeft een functionele organisatiestructuur die hiërarchisch is gestructureerd en is onderverdeeld in administratie-eenheid, productieafdeling, verkoopafdeling, onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, financiële en boekhoudafdeling, IT-afdeling en kwaliteitsbeheerafdeling.