Service en Onderhoud

Wij leveren in de buurt ook Service en Onderhoud aan onze producten. Heeft u bijvoorbeeld problemen met het aansluiten, laat het dan aansluiten of onderhouden door de professional en voorkom hiermee het vervallen van het recht op garantie. Mocht u nu producten bij ons hebben gekocht, maar woont u niet in een straal van 25km . Geen probleem wij hebben een netwerk van gerenommeerde bedrijven die bij u de aansluiting of onderhoud verzorgen. Voor meer informatie, neem dan contact met ons op.

Aansluitservice:

Bij de aanschaf van een nieuw apparaat moet u dit altijd laten installeren door een gerenommeerde installateur. Dit is van belang bij eventuele garantie kwesties. Mocht het nu zo zijn dat er door fout aansluiten er iets kapot gaat aan het apparaat dan heeft u geen recht op garantie. Heeft een bedrijf dit voor u gedaan dan kunt u de garantie verhalen op het bedrijf dat het apparaat heeft aangesloten. Wij leveren aansluitservice alleen binnen een range van 25km.

Onderhoud:

Bij onderhoud lopen wij uw machine geheel na reinigen wij deze op alle aandachtspunten. Verder kijken we naar de staat vd rubbers en slangen en of deze dus aan vervanging toe zijn. Al deze punten bij elkaar maakt het dat uw machine weer optimaal kan functioneren en daardoor veel langer mee kan gaan.

Reparatie:

Wanneer er een reparatie moet worden uitgevoerd wordt er van te voren altijd eerst een onderzoek gedaan en zal er vervolgens een offerte uit voort komen. Deze offerte moet eerst worden goedgekeurd door de klant, alvorens wij met de reparatie beginnen. De duur van de reparatie is afhankelijk van de levertijd van de onderdelen.

Tarieven:

Als door ons zelf onderhoud/reparatie wordt uitgevoerd dan zijn er geen kosten achteraf, maar gewoon heldere kosten van onderhoud en reparatie. Mocht het nu zijn dat u geen onderhoud of reparatie krijgt door ons persoonlijk, dan gelden de tarieven van de desbetreffende specialist.

€25,-   Onderzoekskosten (komen te vervallen bij akkoord onderhoud/reparatie)*

€60,-   Uurtarief exclusief onderdelen*

€35,-   Voorrijkosten*

Wij leveren onder andere onderhoud, aansluitservice en reparatie aan:

  • Vaatwassers.
  • Biertap systemen.
  • Koffie gerelateerde machines.
  • Keuken gerelateerde producten.
  • enz.

*Al de vernoemde prijzen zijn exclusief btw. De tarieven zijn alleen geldig als onze onderhoudsmonteur de reparatie/aansluiting/onderhoud verzorgt. Gebeurt het door een ander bedrijf ook al valt uw adres binnen de 25km dan gelden andere tarieven. Wij zullen u hiervan tijdig op de hoogte stellen.